istocksoejlefoede

fredag den 30. april 2010

HOROSKOPET som e-magasin



Nu er det her: Museets medlemsblad HOROSKOPET er i 2010 udkommet i både trykt udgave og som e-magasin. Efter en række eksperimenter er Forlaget Galaxen nu klar til at udbyde Astrologimagasinet som e-magasin ved siden af den trykte udgave.

E-magasinet kan læses på iPhone (og iPod Touch), iPad og din bærbare - og kan på den måde haves med rundt uden at optage ekstra plads. Du kan læse og slå op i e-magasinet hvorsomhelst og nårsomhelst, du ønsker for det - og printe enkelte artikler ud, hvis du får brug for det.

Der er introduktions-tilbud på e-magasinet netop nu ... prøv det.
.

4 kommentarer:

  1. En fascinerende dialog er værd kommentar. Jeg tror, ​​at du skal skrive mere om dette emne, kan det ikke være et tabuemne dog typisk folk er ikke tilstrækkeligt til at tale om disse emner. Til det næste. Skål
    voyance gratuitement

    SvarSlet
  2. Tak for alle involverede arbejde og al den glæde jeg finder

    voyance par mail gratuite

    SvarSlet
  3. Congratulations on your site! Really, it's great and as I saw in the first positions is true that sharing and site interface is really a boon for the work style. Really a big thank you!

    Cabinet de voyance

    SvarSlet
  4. Congratulations on your wonderful site!Congratulations and good luck!
    voyance gratuite en ligne par mail

    SvarSlet

Museets Blog

Mit billede
Stiftet 1999 med formålet at give offentligheden et dokumenteret kendskab til det astrologiske fag og dets historie - og her navnlig den danske astrologi