istocksoejlefoede

onsdag den 14. april 2010

CORNELIUS stopper

Museets tidsskrift for astrologisk dokumentaton og forskning, CORNELIUS, stopper og redaktionen er trådt tilbage. Tidsskriftet udkom 2003-10 og dets oprindelige formål synes opfyldt nu – med mindre en ny redaktør melder sig på banen. Essensen af de første årgange er netop udgivet som to DVD-film om hhv. Astrologiens Historie og Astrologi som Videnskab. Tiden synes inde til en revurdering af Forskningsarkivets arbejde – og måske er processen under indtryk af  Uranus indtræden i en ny cyklus, da museet har Sol-Uranus konjunktion i sit horoskop.

    


Samtidig må museet revurdere, hvad der skete ned det engelsksprogede TYCHO, der måtte stoppe efter blot to numre. Dette tidsskrift havde som opgave at udgive engelske oversættelser af artikler, der tidligere havde været bragt i CORNELIUS og i SOPHIE, museets informationsbrev. Dette rent reproduktive formål havde måske ikke nok fremdrift i sig. Parret med store sproglige ambitioner om korrekt engelsk trak projektet for store veksler på museets ressourcer til at kunne fortsætte.

Så for nuværende er SOPHIE alene om fortsat at udkomme ...

4 kommentarer:

  1. Videre må museet genoverveje, hvorvidt det fortsat kan udgive et tidsskrift med specialviden ganske gratis, eller om det f.eks. kun skulle være tilgængeligt for medlemmer af museet – eller alternativt koste det samme som et medlemskab - således at museet får noget økonomi til bogindkøb, abonnement på tidskrifter mv.

    SvarSlet
  2. I really love what you do I wonder how I could miss your blog

    voyance sérieuse en ligne

    SvarSlet
  3. I recently came accross your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.
    mon avenir gratuitement

    SvarSlet
  4. Youve got a design here thats not too flashy, but makes a statement as big as what youre saying. Great job, indeed.
    voyance gratuite

    SvarSlet

Museets Blog

Mit billede
Stiftet 1999 med formålet at give offentligheden et dokumenteret kendskab til det astrologiske fag og dets historie - og her navnlig den danske astrologi