istocksoejlefoede

tirsdag den 4. maj 2010

Æresmedlem


Museets første æresmedlem blev 90-årige Gilbert Tjørnum, der netop er trådt af som museets formand (siden stiftelsen), og som nu har overladt posten til nye kræfter (Karl Aage Jensen). Gilbert får sit æresmedlemsskab efter et langt og fortjenstfuldt liv i astrologiens verden, herunder ikke mindst sit dynamiske formandskab under opbygningen af museet i de første ti år af dets levetid.

3 kommentarer:

  1. Meget flot indlæg. Jeg simpelthen snuble på din weblog og ønskede at nævne, at jeg virkelig har elsket surfe omkring dine weblog indlæg. Efter alt vil jeg være at abonnere på dit feed, og jeg håber du skriver endnu engang snart!
    voyance gratuite en ligne

    SvarSlet
  2. Det er med glæde, at jeg ser på dit websted; det er stor. Virkelig rart at læse din dejlig deling .Continuez godt og tak igen.

    Voyance serieuse ; voyance par mail gratuite

    SvarSlet
  3. Jeg elsker din artikel, jeg finder det meget velskrevet og struktureret det ændrer, fordi det ikke ofte komme til at se denne slags artikel.
    voyance gratuite par mail rapide

    SvarSlet

Museets Blog

Mit billede
Stiftet 1999 med formålet at give offentligheden et dokumenteret kendskab til det astrologiske fag og dets historie - og her navnlig den danske astrologi