istocksoejlefoede

mandag den 7. juni 2010

AMOS - Astrologisk Museums Overskuds Salg


Astrologisk Museum modtager en del små og store donationer af navnlig bøger og tidsskrifter.  Donationerne indeholder ofte værdifulde tilføjelser til museets bibiotek, men undertiden modtager vi bogdubletter eller bøger, der ikke passer ind i museets naturlige emnegrupper. Disse bøger bliver frasorteret og solgt fra Astrologisk Boghandel og Antikvariat i Astrologihuset, der ligger i Teglgårdsgade 37 på Østerbro i Kbh.

Som noget nyt kan disse bøger fra i dag også købes på nettet via AMOS, museets overskudssalg - se : http://www.asmu.dk/amos/ - hvor bøgerne er organiseret i virtuelle 'bogkasser', hvis indhold er præcis magen til de rigtige bogkasser i Astrologihuset. Hvad enten en bog bliver købt kontant i Astrologihuset eller online på nettet (via ovenstående link), så bliver den markeret som solgt på boglisterne.

Alle bøgers tilstand (normalt god) står noteret på boglisterne, og bøgerne sælges uhørt billigt i kategorier fra 25 kr/stk til 150kr/stk. Salget sker via Astrologihusets Astroshop, der benyttes som betalingsmodul. Bemærk, at bogsalget er momsfritaget, og at indtægterne går ubeskåret til museets videre arbejde med at dokumetere dansk astrologi som fag og som historisk realitet.
.

7 kommentarer:

  1. Jeg vil straks få fat i din RSS-feed, som jeg ikke kan finde din e-mail-abonnement link eller nyhedsbrev service. Har du nogen? Venlig at lade mig vide, for at jeg kunne abonnere. Tak.
    voyance gratuite par email

    SvarSlet
  2. I really love what you do wonder how did I miss your blog.

    voyance par mail gratuite

    SvarSlet
  3. Jeg kom på tværs af dit websted fra et retweet, så jeg interagere og jeg sætter kommentarer, når det drejer sig om mig, og det er det værd.
    voyance par mail

    SvarSlet
  4. Excellent dossier, continue dans cette voie
    voyance mail gratuit

    SvarSlet
  5. Hello, I discover your blog this afternoon and I want to congratulate you for the work done bravo and good luck. Sincerely.

    voyance Email gratuit

    SvarSlet
  6. I am really proud to discover you, your blog is really great! I like the interface, and I loved the content too. Above all continue like this!

    voyance en ligne discount

    SvarSlet

Museets Blog

Mit billede
Stiftet 1999 med formålet at give offentligheden et dokumenteret kendskab til det astrologiske fag og dets historie - og her navnlig den danske astrologi